kedvencek (0)

Felújított ikerház kiváló lokációval eladó

Azonosító: W109547 - utoljára módosítva: 2024.04.11

Érdeklődni

ArrabonaHome
Győr, Czuczor Gergely utca 13 (belső udvari irodaház)
Németh Edina
+36-20-449-0276
nemeth.edina@arrabonahome.hu
Biztonsági kód: 2 + 4 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:ikerház
helység:Győr-Szabadhegy
alapterület:92 m²
telek alapterülete:300 m²
ár:78 900 000 Ft  
szoba:4 (nappalival)  
állapota:felújított  
parkoló;

Leírás



Győr-Szabadhegy családi házas övezetében , kiváló lokációban kétszintes, felújított 92 nm-es ikerház dupla garázzsal 300 nm-es telken eladó.

A földszinten előtér, tágas nappali, konyha, külön WC, gardróbszoba található. Az új konyhabútorral és minőségi gépekkel felszerelt konyhából egy terasz nyílik, ahonnan az udvar is megközelíthető. Az emeleten 2 szoba, sarokkáddal és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, közlekedő található. A tágas nagy szobából nyílik az erkély. Igény esetén lehetőség van még egy szoba kialakítására is. A tágas nappali akár amerikai konyhás nappalivá alakítható, így a konyha helyén egy újabb szoba kivitelezhető.

A ház az elmúlt években teljes körű felújításon esett át, amely során a villanyvezetékeket bővítették, gázkazánt cserélték, új burkolatok kerültek a helyiségekbe, új konyhabútor került beépítésre. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A ház fűtése kondenzációs kazánnal megoldott, a hőleadók radiátorok. A nyári hőséget klíma teszi elviselhetővé. A nyílászárók redőnnyel felszereltek. Az ingatlan homlokzata hőszigeteléssel ellátott. A ház folyamatosan karbantartott. A héjazat cseréje folyamatban van. Az ingatlan riasztóval felszerelt.

A részben térkövezett, díszfákkal beültetett udvaron található a dupla garázs, valamint a garázsban tároló is kialakításra került. A gondozott, füvesített, elkerített kertben pergola és kerti grill található, ahol pihenhet, kikapcsolódhat családjával.

Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően a közelben megtalálhatók boltok, orvosi rendelők, iskola, óvoda, posta.

Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal!
Várom hívását!

Díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.


ArrabonaHome
9021 Győr, Czuczor Gergely utca 13 (belső udvari irodaház)
Tel: 06-96-310-316
E-mail: info@arrabonahome.hu