ArrabonaHome

Felújított ikerház kiváló lokációval eladó

Győr, Czuczor Gergely utca 13 (belső udvari irodaház)
Németh Edina
+36-20-449-0276
nemeth.edina@arrabonahome.hu
ingatlan típusa:ikerház
helység:Győr-Szabadhegy
alapterület:92.00 m²
telek alapterülete:300 m²
ár:76 900 000 Ft  
szoba:4 (nappalival)  
gáz; parkoló;


Győr-Szabadhegy családi házas övezetében , kiváló lokációban kétszintes, felújított 92 nm-es ikerház dupla garázzsal 300 nm-es telken eladó.

A földszinten előtér, tágas nappali, konyha, külön WC, gardróbszoba található. Az új konyhabútorral és minőségi gépekkel felszerelt konyhából egy terasz nyílik, ahonnan az udvar is megközelíthető. Az emeleten 2 szoba, sarokkáddal és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, közlekedő található. A tágas nagy szobából nyílik az erkély. Igény esetén lehetőség van még egy szoba kialakítására is. A tágas nappali akár amerikai konyhás nappalivá alakítható, így a konyha helyén egy újabb szoba kivitelezhető.

A ház az elmúlt években teljes körű felújításon esett át, amely során a villanyvezetékeket bővítették, gázkazánt cserélték, új burkolatok kerültek a helyiségekbe, új konyhabútor került beépítésre. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A ház fűtése kondenzációs kazánnal megoldott, a hőleadók radiátorok. A nyári hőséget klíma teszi elviselhetővé. A nyílászárók redőnnyel felszereltek. Az ingatlan homlokzata hőszigeteléssel ellátott. A ház folyamatosan karbantartott. A héjazat cseréjére most került sor. Az ingatlan riasztóval felszerelt.

A részben térkövezett, díszfákkal beültetett udvaron található a dupla garázs, valamint a garázsban tároló is kialakításra került. A gondozott, füvesített, elkerített kertben pergola és kerti grill található, ahol pihenhet, kikapcsolódhat családjával.

Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően a közelben megtalálhatók boltok, orvosi rendelők, iskola, óvoda, posta.

Bővebb információkért forduljon hozzám bizalommal!
Várom hívását!

Díjmentes, bankfüggetlen hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.